Aktuellt

Våravslutning
10 juni 2024

Våravslutning

9 juni hade vi våravslutning på fina Avholmsberget . 44 glada medlemmar hade funnit vägen dit, så kul att så många kom. Där vi njöt av god mat och kaffe med dessert. Lotteriet var populärt som vanligt med många fina vinster. Efter några timmars trevlig samvaro avslutade vi med att önska Glad sommar.

Jenn Resve

Påskbuffè
28 april 2024

Påskbuffè

Påskbuffè på Golgrestaurangen 24 mars. Denna gången kom det bara 21 stycken, men vi som var där hade det rätt så trevligt. Jättegod mat och fina vinster.

Jenn Resve

Medlemsmöte
28 april 2024

Medlemsmöte

25 medlemmar kom på vårat medlemsmöte 13 mars. Lotta Fält från Kvinnojouren Viljan berättade om väld i hemmet och vad de håller på med. Tusen tack alla som kom, speciellt tack till Lotta. Måste berömma arbetsgruppen som hade gjort så fina och goda mackor. Bra jobbat 🌹 Efter mötet blev det fika och lotterier. Carola stack av med två stora vinster. Grattis Carola 😘 Tack alla som hjälpte till med att städa undan för vi gick hem🥰

Jenn Resve

Årsmötet 2024
25 februari 2024

Årsmötet 2024

Årsmötet hölls den 18 februari 2024 på Golfrestaurangen. 38 röstberättigade medlemmar deltog. Marit Holmstrand höll i ordförandeklubban och Ulla Lindberg skrev protokollet. Ordföranden avtackade Sonja Jonsson, Susanne Momqvist, Ingela och Bengt Kläringe som nu lämnar arbetsgruppen med varsitt vackert ljus. Hon avtackade även mötesordföranden Marit Holmstrand och mötessekreteraren Ulla Lindberg med varsitt vackert ljus. Vi i styrelsen vill tacka för det förtroende ni har visat oss under det gångna året, tack alla medlemmar för intresset och de hänsyn ni har visat under detta året. TACK för att just DU är medlem i Reumatikerföreningen Ljusdal och som vanligt hoppas vi på ett bra och händelserikt verksamhetsår 2024.

Jenn Resve

Julavslutning
12 december 2023

Julavslutning

37 stycken kom på våran julavslutningen på Golfrestaurangen söndag 10 december. Jätteroligt att så många kom. Tack så mycket för att ni kom. Tack till er som skänkte vinster, det uppskattas verkligen. Tack till Golfrestaurangen för jättegod mat. Som alltid lika trevligt att träffas och njuta av god mat. Med julmusik i bakgrunden så fick man julkänslan.

Jenn Resve

Dellenmejeriet
6 oktober 2023

Dellenmejeriet

Vilken härlig dag jag varit med om med vänner i Reumatikerföreningen i Ljusdal.

Vi söker tre nya till arbetsgruppen
10 juli 2023

Vi söker tre nya till arbetsgruppen

Vi behöver förstärkning till arbetsgruppen.

Våravslutning på Avholmsberget
11 juni 2023

Våravslutning på Avholmsberget

Våravslutning på Avholsmberget.

Tupperware möte
21 april 2023

Tupperware möte

Reumatikercafé
12 april 2023

Reumatikercafé

Påskbuffé
6 april 2023

Påskbuffé

Medlemsmöte
16 mars 2023

Medlemsmöte

...